Banner voorstelling 2023

Onze sponsoren en begunstigers

Begunstigers en sponsoren zijn voor ons als KDO belangrijke partners. Partners die het elk jaar weer opnieuw mogelijk maken dat we onze voorstellingen realiseren voor een breed publiek. Wij waarderen deze betrokkenheid. Elke bijdrage is welkom en dwingt respect af. Het geeft ons het gevoel dat we als toneelvereniging, samen met de plaatselijke ondernemers het cultureel erfgoed mogen koesteren.

Op de website van de gemeente Gulpen – Wittem staat een mooie omschrijving van dit cultureel erfgoed. We citeren:

“De gemeente Gulpen-Wittem heeft één van de hoogste dichtheden aan cultuurhistorische elementen van Nederland. Zo zijn er in Gulpen-Wittem 287 rijksmonumenten, 3 archeologische rijksmonumenten, meer dan 850 karakteristieke panden, 4 rijksbeschermde stads- en dorpsgezichten en 5 beschermde buitenplaatsen. Maar ook het dialect, de streekproducten en tradities zoals carnaval en schuttersfeesten zijn veelvuldig aanwezig.

Het wonen, werken en leven in een gemeente met zo’n rijk aanbod aan cultureel erfgoed is best wel uniek te noemen. Iets waar wij allen trots op mogen zijn!”

Laten we er dan ook met zijn allen voor zorgen dat we dit prachtige cultureel erfgoed in stand houden. Wij van toneelvereniging KDO Mechelen kunnen dat alleen met uw hulp!

Logo bakkerij Meens Mechelen Limburg